Pvc strip

Pvc strip för snabb och enkel tillverkning av din egen plastridå.

Det är snabbt och enkelt att tillverka sin egen ridå. Allt man behöver är att beställa PVC-plast på rulle och upphängningsbeslag. Sedan skär man PVC-plasten i erforderliga längder, monterar beslagen på remsorna och hänger dem på skenan med överlapp. Man kan också fixera remsorna i...

Pvc strip för snabb och enkel tillverkning av din egen plastridå.

Det är snabbt och enkelt att tillverka sin egen ridå. Allt man behöver är att beställa PVC-plast på rulle och upphängningsbeslag. Sedan skär man PVC-plasten i erforderliga längder, monterar beslagen på remsorna och hänger dem på skenan med överlapp. Man kan också fixera remsorna i överkant mellan två plattjärn eller träreglar som man sedan fäster på väggen. Normal överlappning av strip är 50% (dvs. på 200 mm strip är överlappningen 50 mm) men för att få en tätare ridå överlappar man upp till full överlapp 100 %. 

PVC Strip.

Det finns olika sorter av PVC- strip. PVC- strip Polar är tillverkade av en kadmiumfri slitstark PVC med en hög andel mjukgörare som håller din ridå smidig och bekväm även vid kyla. De vanligaste är transparenta och används inom alla områden allt ifrån industrin, dagligvaruhandeln till lösdriftsstallar och lager av olika slag. Det finns även kulörta strip t.ex. grön som skärmar vid svetsning eller håller ljus ute från potatislager m.m. Avgörande för valet av ridå är storlek på ridån, typ av verksamhet, vindförhållande, typ av trafik etc. Som tung trafik räknas truckar, lastbilar, traverser m.m. och då bör minst en tjocklek av 3 mm väljas på ridån.

Upphängningsbeslag.

Våra beslag är rostfria, ledade och enkla att montera. Upphängningsbeslagen består av skenor (984 mm långa) samt klammer med olika bredd(beroende på stripsbredden) som enkelt krokas på skenan.

Mer

Pvc strip Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Visar 1 - 5 av 5 artiklar